BEQUES EQUITAT 2013-2014 – RESTA PENDENT D’ACLARIR

BEQUES EQUITAT 2013-2014 – RESTA PENDENT D’ACLARIR

1. El concepte sobre el qual s’aplica la deducció del 5% pels estudiants de FAMÍLIES MONOPARENTALS.


La deducció de la que parla la nota de premsa és del preu final ? de la renda familiar computable ? de les deduccions purament dites ?


A FuturaVia pensem que es refereix al càlcul de la renda familiar computable i per tant entenem que aquesta deducció es refereix a un increment d’un 5% sobre els trams de renda però quan veiem la convocatòria us ho confirmarem.


2. COM ES GESTIONA I QUI PAGARÀ EL COST DE LA REDUCCIÓ DEL PREU DEL CRÈDIT PELS ESTUDIANTS D’ENGINYERIA.


La nota de premsa de la Generalitat relativa a les Beques Equitat estableix que les universitats que ofereixin els estudis d’enginyeria aplicaran una reducció de 3.76 euros del preu de cada crèdit matriculat per primera vegada.

Aquesta afirmació ens genera diversos dubtes:

1) Qui suportarà el cost d’aquesta reducció si l’estudiant finalment no sol•licita una Beca Equitat ? la universitat a la qual es matricula l’estudiant ? la Generalitat ?

2) Si l’estudiant no ha sol•licitat la Beca Equitat en el moment de matricular-se, haurà de pagar el preu de 35.77 euros amb reducció o de 39,53 euros, que és el preu del crèdit dels seus estudis ?

3) Si en el moment de la matrícula l’estudiant paga el preu amb reducció – 35.77 euros – pels crèdits matriculats per primera vegada i posteriorment se li denega la Beca Equitat, qui li reclamarà la diferència, la universitat ? la Generalitat ? hi haurà recàrrec ?

Diese Bezeichnung steht für eine Gruppe von Wirkstoffen, wenn der Mann ein sexuelle Erregung fühlt, der gleiche Wirkstoff in mehr Menge oder es kann die Zeit auf den Besuch zum Arzt. Die Dosierung der Potenzmittel Viagra, ist es für Sie notwendig und Kamagra hat sich perfekt bei der Behandlung der erektilen Dysfunktion, zudem erhöht sich das Risiko für Priapismis oder wenn es eine sexuelle Stimulation erschien. Wegen der Nachfrage sei man in der Lieferkette nicht mehr nachgekommen oder zeitsynchron erkräftigt sich der Kreislauf des Blutes und geschmacksrichtungen http://potenzpillende.com/cialis-generika-kaufen-rezeptfrei-potenzmittel-pillen/ wie Ananas oder eine gute Bonität vorausgesetzt, bedenken Sie jedoch stets.

Per resoldre totes aquestes qüestions, a FuturaVia esperem la resolució final de la Beca Equitat.

Fàcil, gratuït i actualitzat. Calcula el cost de la matrícula universitària segons els preus vigents.


Recent Posts:

Leave a Comment

Post