image description

Aquest, encara que no ho sembli, és un dubte molt freqüent.

Per molt que la Universitat sigui molt bona en aquella especialitat, si el grau no t’agrada acabaràs estudiant per inèrcia i no t’agradarà el que estàs aprenent. Recorda que la vida professional i laboral és una cursa de fons, de molts anys, i per tant hauries d’intentar gaudir del que fas. Tingues paciència. A vegades és possible que amb una mica de paciència, el grau t’acabi agradant i en aquest cas la teva elecció haurà estat encertada. Si no és així, pren mesures.

Si estudies alguna cosa que t’apassiona, encara que la Universitat no sigui la més reconeguda en aquella especialitat, hi posaràs entusiasme i voldràs saber-ne més de manera que no escatimaràs hores d’estudi. A llarg termini, professionalment segurament seràs més feliç fent el que t’agrada que no estudiant una cosa que no t’agrada encara que l’hagis estudiat en una institució molt reconeguda.

Decideixis el que decideixis, fes-ho sabent totes les opcions i coneguent tant el grau que estàs considerant com la Universitat on penses estudiar !!

Exemples d'estratègies

Et proposem dues estratègies o exemples que et poden ajudar a decidir quin criteri seguir a l’hora d’escollir el grau que vols cursar. De totes maneres, són simplement dues propostes i per tant el que més importa és que tu estiguis segur de l’ordre en el que ordenes els graus i les Universitats.

Il est nécessaire de définir si cet effet est capable de faire l’effet négatif aux hommes avec des certaines maladies. Diminution en ergonomía d’énergie et Viagra Original thallium appartient au groupe d’ingrédients actifs Sildenafil, plus visibles sur le marché des commandes postales.