La selectivitat és un examen important. Per tal que et vagi el màxim de bé no cal dir que el més important és estudiar. No obstant, des de FuturaVia volem contribuir al teu èxit donant-te 10 consells molt fàcils de seguir.

1. Fes exàmens de les PAU d’anys anteriors i limita’t el temps que tardes per a contestar les preguntes.

2. Escull les assignatures que més nota de ponderació et donin i que durant el Batxillerat t’hagin anat millor.

3. Fes servir el vocabulari adequat per a cada temàtica de cada assignatura. És molt important que la lletra s’entengui bé, deixis marges i que els exàmens estiguin ben presentats. Marca bé les respostes finals, sobretot en les assignatures de números.

4. Pensa la teva resposta abans de respondre i intenta construir una estructura. No cal que expliquis més coses de les que et demanen. Sobretot, fixa’t que contestes el que et pregunten i justifica la teva resposta. Pots posar exemples, sempre ajuda.

5. Controla el temps. Segurament en el primer examen et faltarà temps. No et preocupis, aniràs millorant. Intenta repartir el temps per a cada pregunta abans de començar l’examen i deixar alguns minuts per rellegir el que has escrit.

6. Vigila no deixis a prop teu cap material o apunts que puguin fer sospitar que copies. En cas de dubte, els vocals del Tribunal que estiguin vigilant l’examen et podrien expulsar i perdries la convocatòria.

7. No oblidis el material necessari per a contestar els exàmens als que et presentes: calculadores, diccionaris de llatí o grec… i, molt important, recorda portar les enganxines que t’identifiquen a l’examen.

8. Sigues puntual i surt de casa amb temps. És important no patir pel camí i arribar tranquil!

9. Tingues ambició i contesta els exàmens de la millor manera que sàpigues i sense mandra. Cal tenir la mentalitat de treure la màxima nota possible i no només aprovar ja que aquesta nota serà la que condicionarà el grau i la universitat a la que tindràs accés.

10. Finalment, estigues tranquil/a. Si has estat treballant i estudiant, ja veuràs com et passaran els exàmens volant i d’aquí poc et veurem per la Universitat.

Moooooolta sort als exàmens!!

image description

Oltre 3 milioni di uomini in Italia hanno avuto sintomi di disfunzione erettile. Lovegra migliora significativamente la capacità di raggiungere una erezione ferma del pene necessario per l’attività sessuale. Mancano infatti le ispezioni obbligatorie nei https://erezione-squadre.com/cialis-generico/ siti extra Ue o se vuoi comprare Tadalafil online.

Altres documents que et poden interessar sobre la Selectivitat: