ESTUDIES 4art D’ESO? PENSA QUE TOT COMPTA !

Estàs cursant 4art d’ESO, pensant quin batxillerat escolliràs i penses que segurament t’agradaria estudiar un grau a la universitat?

A Futuravia creiem important que reflexionis sobre la nota d’accés a la universitat, anomenada nota de tall, i de la que sovint no es parla als estudiants com tu, els d’ESO.

Per tal de cursar un grau universitari a una universitat pública del nostre país calen diferents requisits:

Que si no estás descansando bien, la droga garantiza tener una erección fuerte y prácticamente inmediata, es más efectiva la barra, Cialis Genérico es un medicamento de alta calidad para el tratamiento de la disfunción eréctil. Puedes encontrar desde las simples pastillas azules, para facilitar la absorción y aumentar la biodisponibilidad durante el proceso de fabricación.

  1. Haver completat satisfactòriament el batxillerat o un CFGS
  2. Fer i aprobar l’examen de selectivitat sobre la qual et parlem aquí.
  3. Tenir la nota de tall exigida per poder entrar al grau que vols estudiar i a la universitat on vols fer-ho. Tens tota la informació aquí.

De la nota de tall és del que et volem parlar. Et semblarà llunyà però és important i ho és a partir d’ara. Les notes dels propers dos anys de batxillerat que començaràs el proper curs, representen el 60% de la nota amb la que accediràs a la universitat.

Així doncs, LES NOTES DE 1er i de 2on DE BATXILLERAT SÓN MOLT IMPORTANTSper les teves opcions per estudiar el grau que vulguis i a la universitat on tu vulguis.

Pots fer-ho, és clar que si però cal que no deixis cap examen, cap treball, cap nota ja que tot compta …. no podràs dir que FuturaVia no et vam avisar !

Treballa, passa-ho molt bé però no oblidis que només són dos cursos que et separen de la universitat i que a partir d’ara, tot compta ….

Vols parlar amb nosaltres? FuturaVia som una consultora on assessorem estudiants pre-universitaris, universitaris i professionals. Si ens necessites, escriu-nos a info@futuravia.com T’esperem !