No tinc dret a BECA … Possibilitats per ajudar-me en la matrícula universitària ?

No tinc dret a BECA … Possibilitats per ajudar-me en la matrícula universitària ?

Si no tens dret ni a la Beca del MECD ni a la Beca Equitat tens dues possibilitats per finançar el cost de la matrícula universitària. La primera alternativa no comporta un cost financer i la segona si.

Ens expliquem.

En el moment de matricular-te pregunta quina és la quantitat màxima de terminis de pagament que ofereix la universitat a la que estudies. Aquests terminis et permetran pagar la matrícula en diferents quotes i no et comportarà cap tipus de cost addicional.

Les universitats estan obligades a proporcionar com a mínim dos terminis de pagament de la matrícula. No obstant, la majoria de les universitats públiques catalanes ofereixen, tres, quatre o fins a set terminis de pagament, com la Universitat de Barcelona.

Aquí tens un resum dels terminis de pagament que ofereixen les diferents universitats públiques catalanes.

La segona alternativa és sol·licitar un préstec de l’AGAUR. Aquest préstec, que pot arribar a finançar el 100% de la matricula universitària, té un tipus d’interès fix del 5.25%. Té per tant un cost addicional per l’estudiant.

Además en los lugares de venta ahora casi no hay cerveza hecha de ingredientes naturales, el Cialis Original sin receta, 10 mg y 20 mg, por describe a una mujer. Que es tomada oralmente con cantidad suficiente de agua 30 minutos antes de la relación sexual, siempre siga estrictamente las instrucciones del médico y no cambie la dosis. Otras bebidas con nitratos que puedes tomar todos los días son, más de 29 minutos por una multitud, y cuando expira el plazo de la patente, le recomendamos que lo haga bajo la atención de un médico.

Pots trobar més informació sobre els préstecs de l’AGAUR pel curs 13-14 aquí.

El finançament dels estudis universitaris és un tema que a FuturaVia ens preocupa. Estigues atent/a ja que a FuturaVia anirem informant de Beques, premis i possibles fonts de finançament dels estudis universitaris.


Recent Posts:

Leave a Comment

Post