Què faig si a la segona assignació de places no m’han assignat el grau i la universitat que volia?

Què faig si a la segona assignació de places no m’han assignat el grau i la universitat que volia?

Si a la segona assignació de places tampoc t’han donat el grau i la universitat que volies, no et preocupis, et plantegem les diferents opcions que tens:

En primer lloc, pots acceptar la plaça d’aquesta segona assignació. Si no era la teva primera preferència però és un grau i una universitat que t’interessa aleshores ja pots fer la matrícula definitiva del 26 al 30 de juliol a https://accesnet.gencat.cat i aleshores el teu procés de preinscripció haurà finalitzat.

No obstant, si no estàs del tot segur, pots esperar a la reassignació que es durà a terme el 6 de setembre per veure si algú renuncia a la seva plaça en aquell grau i Universitat que realment prefereixes. En aquest cas, recorda que encara que decideixis provar amb la reassignació de places, és molt important que et matriculis del 26 al 30 de juliol a https://accesnet.gencat.cat en el grau i universitat que t’han assignat en aquesta segona assignació de places ja que sinó perdries la plaça! Per poder optar a la reassignació, dintre de https://accesnet.gencat.cat hauràs d’indicar l’opció “Continuar en el procés de reassignació de places” a l’apartat de “tràmits i consultes actuals” entre el 25 de juliol i el 4 de setembre.

D’altra banda, també podries presentar una reclamació a l’Oficina d’Orientació per a l’Accés a la Universitat si no estàs conforme amb l’assignació de places, però recorda que només tens 5 dies hàbils des de que es publiquen els resultats de les assignacions o les reassignacions!

Indicar-te que ara ja no estaries a temps de pujar nota al setembre perquè la convocatòria de matriculació està tancada, però sí que et podries presentar a pujar nota a la propera convocatòria del juny de 2014 i estudiar durant tot l’any.

Si encara tens dubtes al respecte, pots escriure’ns a info@futuravia.com o si prefereixes ens els pots fer arribar al compte de twitter (@futuravia) per tal de compartir-los amb altres companys que estiguin en la teva mateixa situació.


Recent Posts:

Comments are closed.