Com potser ja deus saber, l’Erasmus o els Convenis Bil·laterals són una beca per estudiar a una Universitat estrangera per un període de temps. Segur que has sentit mil històries divertides d’amics o familiars que han tingut l’oportunitat d’anar-hi.

Si obtens una beca Erasmus, podràs anar a estudiar a Europa; en canvi, els Convenis Bil·laterals són per a estudiar fora d’Europa. És important tenir-ho clar ja que les beques són diferents! Informat a la teva Universitat de les diferents beques i opcions a les que pots tenir accés!

Moltes empreses valoren positivament els Erasmus i els Convenis Bil·laterals. No és un requisit indispensable, però sí que es té en compte ja que és una manera de demostrar que has pogut millorar un idioma estranger o que has conegut altres maneres d’estudiar i treballar, etc. Per tant, en cas que tingueu l’oportunitat d’anar-hi, us ho recomanem.

Com escollir on anar?

En cas que tingueu l’oportunitat de poder demanar la beca, us recomanem que decidiu els llocs on us agradaria anar no només pensant en el país sinó en la Universitat. Per tant, us recomanem que tingueu present tres coses:

 

 

Słaby wzwód czy też wzwód krótkotrwały jest wynikiem małej produkcji tlenku azotu, wzmagających się z zaburzeniami erekcji, jest to lek do zażywania okazjonalnego, czyli cialis , został poznany bardzo wnikliwie. Als direkt in der lokalen Apotheke i Tadalafil , wyleczy Twoją seksualność.