Segurament t’han dit o has sentit que aprendre llengües estrangeres és molt important. A FuturaVia t’animem a començar el teu camí al multilingüisme com més aviat millor. Parlar altres llengües t’obrirà moltes portes: conèixer altres cultures, trobar feina més fàcilment, poder buscar feina a altres països, viatjar i comunicar-te…

Cal que tinguis present que moltes empreses ja no contracten treballadors que no coneguin alguna llengua estrangera. Fins i tot hi ha empreses i institucions que per tal de poder-hi treballar, requereixen un molt bon nivell d’una llengua estrangera.

Per quina llengua començo?

Si encara no has decidit quina llengua estrangera començar a estudiar, a FuturaVia et recomanem que comencis amb l’anglès.

Actualment qualsevol lloc de treball requereix un nivell mínim d’anglès equivalent al First Certificate (o anàleg). Però, tal i com diem, aquest seria un nivell mínim així que et recomanem tenir un nivell d’Advanced o, encara millor, d’un Proficiency.

En cas que ja dominis l’anglès t’animem a seguir aprenent altres llengües que entenguis importants com l’alemany, el francès, l’italià… Cal ser imaginatiu i des de FuturaVia et recomanem que tinguis present també l’àrab i el xinès que són llengües molt importants en el món dels negocis. Si domines qualsevol d’aquestes llengües tindràs un avantatge competitiu respecte d’altres persones que busquin feina.