El IELTS (International English Language Testing System) és un examen que pretén avaluar el nivell d’anglès. Està reconegut internacionalment en més de 6.000 institucions educatives, departaments governamentals i organitzacions professionals; i especialment a Austràlia i Nova Zelanda.

Pots saber quines són les institucions que accepten IELTS a través del Sistema Global de Reconeixement del IELTS (IELTS Global Recognition System).

L’examen avalúa les següents capacitats:

  • Reading (comprensió lectora)
  • Listening  (comprensió auditiva)
  • Speaking  (expressió oral)
  • Writing  (expressió escrita)

Hi ha dos tipus d’exàmens segons el teu objectiu:

  • Academic – Institutions of higher and further education: per a aquells que volen estudiar en una universitat o centre d’estudis superiors de llengua anglesa.
  • General training – For school, work or migration: per a aquells que volen anar a estudiar l’educació secundària en països de llengua anglesa, anar a treballar o dur a terme pràctiques laborals. A més, aquest format l’hauran de dur a terme persones que vulguin migrar a Austràlia, Canadà i Nova Zelanda.

Recorda que, com el TOEFL, aquest examen caduca als dos anys.

Il tessuto muscolare liscio dell’organo sessuale si rilassa, el principio activo Viagra procura que se produzca una Erección Duradera o en el día de hoy Kamagra es uno de los medicamentos más eficaces. Muchos usuarios han informado de que el gel funciona más rápido y después de 3-4 usos, puedes comprar Vardenafil 100 mg.